27/3/15

Επιδοτούμενα δάνεια με χαμηλό επιτόκιο για μικρομεσαίους

Δάνεια με χαμηλό επιδοτούμενο επιτόκιο -από 2,95%- σε μικρομεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις ξεκινά να χορηγεί η Alpha Bank. Πρόκειται για συγχρηματοδοτούμενα δάνεια στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ.

Συγκεκριμένα η τράπεζα υπέγραψε σύμβαση με το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων, και ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στο συγχρηματοδοτικό πρόγραμμα «JEREMIE FRSP for Entrepreneurship», το οποίο προβλέπει τη χρηματοδότηση μικρομεσαίων ελληνικών επιχειρήσεων, από κοινού και ισομερώς με το ΕΣΠΑ, δηλαδή με τη χρήση πόρων του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Τα εν λόγω δάνεια θα χορηγούνται τόσο για την κάλυψη επενδυτικών αναγκών των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, όπως είναι η απόκτηση επαγγελματικής στέγης, μηχανολογικού εξοπλισμού κ.λπ., αλλά και για την κάλυψη αναγκών σε κεφάλαια κίνησης, δηλαδή για την αγορά πρώτων υλών, αγαθών, υπηρεσιών, μισθοδοσία κ.α.

Το πρόγραμμα καθώς είναι επιδοτούμενο διατίθεται με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους. Συγκεκριμένα έχουν επιδότηση του επιτοκίου κατά 50%, καθώς το μέρος του δανείου που συνιστά τη συμμετοχή του ΕΣΠΑ παρέχεται άτοκο.

Συνολικά, τα κύρια πλεονεκτήματα του προγράμματος είναι: Εξαιρετικά χαμηλό κυμαινόμενο επιτόκιο, που ξεκινά σήμερα από 2,95%, λόγω της συγχρηματοδοτήσης. Υψηλό ποσό χρηματοδοτήσεως ανά επιχείρηση, καθώς μπορεί να φτάσει τα 2εκατ. Ευρώ. Ευελιξία αποπληρωμής και μεγάλη διάρκεια δανείου, έως 120 μήνες, με δυνατότητα περιόδου χάριτος έως 24 μήνες.


Financial & Law:

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για να ρυθμίσουμε στα μέτρα σας τις τραπεζικές σας οφειλές! Για όποιον τρόπο ρύθμισης επιλέξετε, εγγύηση αποτελεί η συνεργασία των έμπειρων χρηματοοικονομικών και νομικών μας συμβούλων!

Τηλέφωνα: 210.3300078 - 215.5509237 - 210.3300660 - 6945976642